top of page
est logo_Exceptional tag.png
LSA - LEGION SPONSORED ATHLETES
LSA 2020.jpg

Legion Sponsored Athletes on Legionin oma sponsoriohjelma urheilijoille tai muuten tavoitteellisesti treenaaville yksilöille. Tarjoamme sponsoritiimin jäsenille ilmaisen kuntosalijäsenyyden, lisäravinteet sisäänostohintaan sekä mm. video- ja valokuvauspalveluita sosiaalisen median sisällöntuottoon.

Mitä tiimiläisiltä edellytetään?
- Vähintään 16-vuoden ikää

- Aktiivisuutta sosiaalisessa mediassa
- Selkeitä tavoitteita ja selkeästi m
assasta erottuvaa panostusta omaan tekemiseen

- Jonkinlaista aiempaa menestystä tai näyttöä onnistumisista oman lajinsa parissa

Miten tiimiin haetaan?
Tiimiin voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse info(at)legiongym.fi.

Tuo hakemuksessa esille ainakin nämä asiat:
- Kuka olet ja miksi juuri sinä sopisit tiimiin
- Mitkä ovat lähitulevaisuuden tavoitteesi
- Mitä annettavaa sinulla on tiimille

- Ilmoita hakemuksessa sosiaalisen median kanavasi joita käytät aktiivisesti

Tarvitsetko treeniohjelman? Tustustu LSA tiimin laatimiin treeniohjelmiin!

tiimin jäsenet
Salla Martikainen.jpeg

Jäsen 24.2.2019 alkaen

Salla Martikainen

Olen 23 vuotias wellness fitness kilpaurheilija.  Arkeni pyörii vahvasti treenien ja urheilun ympärillä. Salilla olen käynyt yhteensä noin 5 vuotta, mutta treenaaminen muuttui tavoitteelliseksi vasta 2018 vuonna, kun liityin kilpavalmennustiimiin. 
 

Kilpailin ensimmäisen kerran 2020 syksyllä ja seuraavan kerran suunnitelmissa on kisata taas 2022 syksyllä.🤩 Joten tämä vuosi kasvatetaan lisää sitä lihasta!🔥💪

DSC00179_pieni_edited.jpg

Jäsen 30.5.2021 alkaen

Jenni Juupaluoma

Olen 25-vuotias urheilija. 
Harrastin aikaisemmin kestävyysurheilua ja siitä vaihdoin salilla treenaamiseen. Olen treenannut salilla 5 vuotta, joista 3,5 vuotta tavoitteellisesti.
Tällä hetkellä arki on monipuolisesti urheilullista ja aktiivista. 
 
Aion tulevaisuudessa lisätä treenihommiin uusia tavoitteita ja menen täysillä niitä kohti! Aika näyttää mitä kaikkea on mahdollista saavuttaa, kun teen asioita suurella intohimolla ja motivaatio on kohdallaan.

Tomi.jpg

Jäsen 14.3.2019 alkaen

Tomi Uusitalo

Olen 25 vuotias kehonrakentaja. 
Nuorempana siirryin joukkuelajien parista itsenäiseen harjoitteluun ja kuntosalitreeniä on takana nyt noin 10 vuotta. Päiväni täyttävät työ ja urheilullinen elämäntapa. 

Tulevaisuuden tavoitteeni ovat vielä avoinna, mutta selkeytyvät varmasti ajan kuluessa. Pääasia minulle on viettää aikaa harjoittelun parissa, motivoivassa ympäristössä ja tulla paremmaksi joka päivä.

Atte.jpg

Jäsen 15.7.2020 alkaen

Atte Nieminen

Olen 32-vuotias voimanostaja. Kilpaillut olen vuodesta 2018 lähtien. Kilpailut ovat olleet yhtä lukuun ottamatta penkkipunnerrusta, josta on meriittejäkin tullut.

 

Voimapunnerruksesta 2x SM-kultaa ja 2x SM-hopeaa, klassisesta penkkipunnerruksesta SM 5 tila. Kilpailen miesten avoimessa alle 74kg sarjassa.

Isoimpana tavoitteena tulevaisuudessa minulla on päästä maajoukkueessa edustamaan Suomea kansainvälisiin kilpailuihin.

Jani.jpg

Jäsen 24.9.2019 alkaen

Jani Hukkanen

Olen 26-vuotias perheenisä, suunnitteluinsinööri ja kehonrakentaja. Olen aloittanut salilla käymisen jo teini-ikäisenä, mutta tavoitteellisen treenaamisen olen aloittanut vasta muutamia vuosia sitten. Olen kilpaillut mens physiquessa vuonna 2019 ja classic physiquessa 2021. Classic physiquessa sijoituin toiseksi. 


Matkani on kuitenkin vasta alussa, mutta tavoitteenani on tulevaisudessa ansaita IFBB PRO-kortti ja suunnata kohti ammattilaislavoja. Vaikkakin tavoitteet ovat korkealla niin tässä kuitenkin parasta on itse treenaaminen ja kehonrakennuksesta on jo muodostunut elämäntapa.

Sami.jpg

Jäsen 8.12.2020 alkaen

Sami Sairio

Olen 26-vuotias kehonrakentajan alku. Kuntosali harjoitteluun tutustuin jo reilu 10 vuotta sitten, mutta vasta vuodesta 2017 eteenpäin treenaaminen muuttui tavoitteelliseksi ja samana vuonna kilpailin myös ensi kertaa Classic Bodybuildingin Juniori luokassa. Tuossa sarjassa kilpailin kahdesti ja vuonna 2020 oli aika siirtyä isojen poikien sarjaan, Kehonrakennuksen yleiseen sarjaan.

Tavoitteet on asetettu todella korkealle mutta niin että ne ovat täysin saavutettavissa. Seuraavana on 2022 kansainväliset kilpailut Kehonrakennuksessa, sekä Classic Phsiquessa josta myöskin ammattilaiskorttia lähdetään hakemaan!

bottom of page