• Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

Legion MOVE on viiden toisiaan osaamisellaan täydentävän valmentajan yhteistyöstä syntynyt konsepti, joka tuo yksilöllisen valmennuksen ja tavoitteellisen harjoittelun osaksi ohjattua ryhmäliikuntaa. Tarjoamme myös henkilökohtaisia valmennuspalveluja tehostamaan tavoitteidesi saavuttamista.


Meitä yhdistää palo liikuttaa ihmisiä – valmentaa ja löytää liikunnan ilo kuntoliikkujasta huippu-urheilijaan. Ryhmätunneilla valmentaja keskittyy ohjaamaan ja opettamaan harjoittelijaa yksilöllisesti, auttaen löytämään jokaiselle sopivat harjoitteet ja kuormat. Valmennamme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, toimintakykyisen ja pystyvän kehon puolesta, kukin omasta osaamisestaan ammentaen.

 

KOE,LIIKU,OPI!

 
 

Legion MOVE toimii samassa rakennuksessa Legion Gymin kanssa.
Kokonaisuus käsittää yhteensä 330 neliötä toiminnallista tilaa, josta 115 neliötä on varustettu kilpatason tatamilla kamppailu- ja kehonpainoharjoittelua varten.

Tilojen ensiluokkainen varustelu sisältää kuusipaikkaisen nostoräkin, kolme painonnostolavaa ja laakeroidut painonnostotangot. Löydät tiloistamme kaiken tarpeellisen tehokkaaseen toiminnalliseen harjoitteluun, kuten leuanvetotangot, voimistelurenkaat, kiipeilyköydet, battle ropet, kuntopallot, vastuskuminauhat, nojapuut ja kattavan valikoiman kisamallin kahvakuulia.

 
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
 

©Projectx Productions Finland